Rekisteri- ja tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE – päivitetty 20.4.2021

Rekisterin ylläpitäjä

Mari Korpela Company
Y-tunnus 3139870-1
mari(a)marikorpela.com

Verkkosivuston osoite: https://marikorpela.com ja verkkokaupan osoite https://shop.marikorpela.com

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: Mari Korpela, mari(at)marikorpela.com.

Rekisterin nimi

Mari Korpela Companyn asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Mari Korpela Companyn asiakasrekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoito ja ylläpito. Asiakasrekisteriin kerätään henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on käyttäjän ja Mari Korpela Companyn välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle, toisin sanoen asiakassuhdetta ei synny, jos käyttäjä ei anna henkilötietojaan. Tietojen pohjalta ei tehdä käyttäjää koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Rekisterin tietosisältö ja säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin tietolähteenä ovat käyttäjiltä itseltään kerättävät tiedot. Käyttämällä https://marikorpela.com - sivustolla olevaa yhteydenottolomaketta tai lähettämällä sähköpostia, antaa käyttäjä seuraavat henkilökohtaiset tiedot: nimi ja sähköpostiosoite. Yhteydenottolomakkeella lähetettävät tiedot siirtyvät SSL-varmenteella suojatun yhteyden kautta Mari Korpela Companyn sähköpostiin.

Tekemällä tilauksen verkkokaupassa https://shop.marikorpela.com keräämme henkilötietoja tilauksen hoitamista ja postitusta varten, sekä mahdollisia tilaukseen tai maksamiseen liittyviä tiedusteluja varten. Verkkokauppatilauksen yhteydessä käyttäjältä tallennetaan verkkokaupan asiakasrekisteriin nimen ja sähköpostin lisäksi asiakassuhdetta koskevat tiedot, joita ovat tilaus-, laskutus-, toimitus- ja maksutiedot sekä yritysasiakkaan kohdalla myös yrityksen yhteystiedot (y-tunnus, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero).

Tilaamalla uutiskirjeen verkkokaupasta https://shop.marikorpela.com antaa käyttäjä seuraavat tiedot: sähköposti. Rekisteri on tarkoitettu Mari Korpela Companyn uutiskirjeiden toimittamiseen. Rekisteriin tietonsa jättämällä käyttäjä suostuu suoramarkkinointiin. Rekisteriä ei luovuteta eteenpäin.

Henkilötietojasi käsittelevät yrityksemme rekisterinpitäjän ja muun mahdollisen Mari Korpela Companyn henkilöstön lisäksi lisäksi maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun, kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle sekä tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme. Rekisteri on tallennettu ja suojattu siten, että vain tietoon oikeutetuilla on käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla pääsy tietoihin. Henkilötietojen suojaamiseksi käytetään tarpeellisia tietoturvakeinoja, joita ovat esimerkiksi suojattu yhteys, palomuurit, turvalliset tilat ja vahvat salasanat.

Tietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään sähköpostiarkistossa ja kirjanpitoaineistossa seitsemän vuotta ja verkkokaupassa viisi vuotta, tai niin kauan kuin laki rekisterinpitäjältä sitä edellyttää tai siihen asti, että asiakas esittää henkilötietojansa koskevan poistopyynnön rekisterinpitäjälle.

Tietojen säännönmukainen luovutus

Rekisteritietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Rekisteritietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen ja valitusoikeus

Asiakkaalla on oikeus saada pääsy omiin rekisterissä oleviin tietoihinsa.

Asiakkaalla on
– oikeus tarkastaa häntä koskevat henkilötiedot
– oikeus tietojen oikaisemiseen
– oikeus käsittelyn rajoittamiseen
– oikeus vastustaa käsittelyä
– oikeus peruuttaa suostumus
– oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö tulee toimittaa edellä mainitulle asiakasrekisteriä hoitavalle henkilölle. Ennen tietojen luovutusta asiakkaan toteutetaan vaadittavat toimenpiteet henkilöllisyyden varmistamiseksi, jotta tietoja ei luovuteta muulle taholle kuin asiakkaalle itselleen. Asiakkaalla on oikeus pyytää kaikki tietonsa poistetuksi kaikista rekistereistä vain, jos henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle ei ole lakisääteisiä velvoitteita.

Tietoturvaloukkaus

Mikäli Mari Korpela Companylle tulee tietoon järjestelmään kohdistunut tietoturvaloukkaus, joka todennäköisesti vakavasti vaarantaa asiakkaiden yksityisyyden, ilmoitetaan tietoturvaloukkauksesta asiakkaille sähköpostitse ilman aiheetonta viivytystä. Ilmoituksessa kerrotaan mitä tietoja tietoturvaloukkaus koskee, mitkä ovat loukkauksen todennäköiset seuraukset ja mihin toimenpiteisiin Mari Korpela Company on ryhtynyt tietoturvaloukkauksen johdosta.

Muutokset

Rekisterinpitäjä varaa oikeuden korjata tai muuttaa tietosuojaselostetta koska tahansa, mikäli muutokset vastaavissa tietosuoja- ja yksityisyyssuojalainsäädännöissä sitä edellyttävät. Rekisterinpitäjä suosittelee asiakkailleen, että nämä tarkastavat tietosuojaselosteen säännöllisin väliajoin, jotta asiakkailla on ajantasaiset tiedot siitä, miten rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaiden henkilötietoja.

Sovellettava laki

Henkilötietojen käsittelyyn sovelletaan Suomen henkilötietolakia ja EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR).

Linkit

Mari Korpela Companyn verkkosivusto voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille Blogi-osiossa https://marikorpela.com/blogi/ . Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos käyttäjä siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Google Analytics

Mari Korpela Companyn -verkkosivuston https://marikorpela.com ja verkkokaupan https://shop.marikorpela.com kävijäseuranta on toteutettu Google Inc.:in tarjoamalla Google Analytics -palvelulla, joka käyttää evästeitä verkkosivuston kävijätietojen analysointiin. Kävijätietoja ovat esimerkiksi IP-osoite, päivämäärä, kellonaika, istunnon kesto, sivut joiden välillä käyttäjä liikkuu, selaimen versio, käyttöjärjestelmä, käytetyn laitteen tyyppi. Verkkosivustovierailun aikana kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan verkkosivuston teknisen hallinnan tukemiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Nämä tiedot auttavat kehittämään verkkosivuston käyttökokemusta. Google siirtää ja tallentaa evästeen tuottamat tiedot verkkosivuston käytöstä Yhdysvalloissa sijaitseville palvelimille.

Tietosuojaseloste päivitetty 20.4.2021

Ostoskorisi on tyhjä

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 10.6.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Rekisterinpitäjä:
Mari Korpela Company
y-tunnus: 3139870-1
mari(a)marikorpela.com

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja valitsemalla sopiva maksutapa Paytrailin maksuvaihtoehdoista. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja muihin verkkokaupasta löytyviin ohjeisiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksuvaihtoehdoksi voit valita verkkopankki- tai korttimaksun, Mobilepayn tai Collector laskun/osamaksun. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys Mari Korpela Companyn yhteyshenkilöön. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä sen tiimoilta. Ottaessasi yhteyttä pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Saat meihin yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Mari Korpela Company

Mari Korpela

mari(a)marikorpela.com

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilaukset lähetetään postipaketteina ja toimituskulut ovat 4,90 toimitustavasta tai paketin koosta riippumatta. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Paketit toimitetaan valitsemaasi Postin tai Matkahuollon pisteeseen. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja maksamisen jälkeen maksuvahvistuksen Paytraililta.

Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme vaihtelevat tilatuista tuotteista ja toimitustavasta riippuen. Toimitusaika omasta kuvasta tehdyissä tilaustuotteissa on noin 3 viikkoa ja valmiin designin tuotteissa 1-2 viikkoa, mutta pidätämme oikeuden toimitusaikojen tilapäisiin muutoksiin. Maalausten toimitusaika on 1-2kk tilaushetkestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse, mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Vaihto- ja palautusehdot sekä tilauksen peruminen

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain uusia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske tilaustuotteita (omalla kuvalla tilatut tuotteet).

Ennen tuotteen vaihtoa tai palautusta, ota aina ensin yhteyttä mari(a)marikorpela.com, niin lähetämme sinulle vaihto/palautusohjeet. Kun palautus on hyväksytty ja käsitelty, rahat palautetaan tilillesi ilman toimitusmaksua. Jos et ole vielä maksanut palauttamiasi tuotteita, laskutamme toimituskulut erillisellä laskulla.

Mikäli tuote on viallinen, laitathan sähköpostia osoitteeseen mari(a)marikorpela.com ja liität mukaan kuvauksen tuotteen viasta. Reklamaatiota ei voi tehdä tuotteesta, jota on käsitelty pesu- tai silitysohjeen vastaisesti, tai jota on käsitelty varomattomasti. Paitojen pesuohjeen löydät tästä verkkokaupasta tuotteiden kuvauksesta, ja lisäksi saat paperisen pesuohjeen paidan mukana. Tilauksen lähettämisen jälkeen tilauksen voi perua 24 tunnin aikana, jonka jälkeen tilausta ei voi perua ja se on sitova.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Oman kuvan tuotteet on valmistettu tilauksesta asiakkaalle, joten lunastamattomasta paketista perimme toimituskulut ja tuotteen täyden hinnan. Muista lunastamattomista tuotteista laskutamme edestakaiset postikulut.

Ongelmatilanteet

Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle. Muissa reklamaatiotapauksissa otathan yhteyttä mari(a)marikorpela.com